Ehdolla ammattiliitto JHL:n liittovaaleissa

Olen ensimmäistä kertaa ehdolla JHL:n vaaleissa Etelä-Suomen vaalipiirin listalta. Vaaleissa valitaan JHL:lle edustajisto, joka käyttää ylintä päätösvaltaa. JHL:n edustajistoon valitaan näissä vaaleissa ympäri Suomen yhteensä 120 jäsentä.

Olen ehdolla, koska haluan olla mukana parantamassa työntekijöiden asemaa ja edistää työelämän oikeudenmukaisuutta. Haluan myös, että JHL on entistä vahvempi yhteiskunnallinen toimija ja tekee oman osansa ilmastonmuutoksen torjunnassa.

JHL vasemmiston ja sitoutumattomien tavoitteet ovat:
➡️Työaikaa on lyhennettävä tulotasoa alentamatta.
➡️Kanneoikeus ammattiyhdistysliikkeelle. Itsenäinen kanneoikeus toisi liitoille merkittävän keinon työntekijöiden oikeuksien puolustamiseen, sillä yksittäisen työntekijän kynnys nostaa kanne työnantajaa vastaan on tunnetusti suuri prosessin vaikeuden, epävarmuuden ja hitauden vuoksi.
➡️Palkkaratkaisujen pitää tukea tasa-arvoa ja samapalkkaisuustavoitetta, mikä tarkoittaa muun muassa sitä, että pienipalkkaisten tulee jatkossa saada suurempi osuus palkankorotuksista.

Saat äänestää JHL:n vaaleissa, jos olet liittynyt jäseneksi viimeistään 31.10.2021. Äänestys on nyt käynnissä ja jatkuu 1.3. saakka. Äänestää voit joko sähköisesti tai postitse.

Muista käyttää ääntäsi reilujen työehtojen puolesta! Mua voit äänestää numerolla 141.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s