KUNTAVAALIT 2021

Olen ehdolla Vantaan valtuustoon, sillä haluan nuorena naisena vaikuttaa päätöksenteossa ja ennenkaikkea tuoda myös nuorten äänet kuuluviin.

Funda Demiri, 2020. Kuva: Pinja Nikki

Vihapuhe ja rasismi pitää kitkeä pois, jonka takia olen valmis tekemään töitä ja pitämään meteliä yllä. Sydäntä lähelläni on yhteisöllisyys, kulttuuri, ympäristö ja oikeudenmukaisuus. 

Lisää hoitohenkilökuntaa

Hoitoalan ammattilaisena tiedän kuinka kuormittavaa työ on. Tämä on jatkunut pitkään ja on aika kuulla hoitoalan ammattilaisia. Työ on kuormittavaa ja asiakkaat ansaitsevat parasta hoitoa. Tarvitsemme lisää hoitavia käsiä alalle, jotta työ olisi inhimillistä niin hoitajille kun apu asiakkaalle. On korkea aika myös nostaa hoitajien palkkatasoa. Työn vaativuus ja arvostus pitäisi näkyä myös palkassa.

Ilmastotekoja Vantaalle

Ilmastokriisi on todellinen ja johtaa katastrofiin jos siihen ei puututa. Vantaalla ilmastoteot tulee huomioitava kaikessa päätöksenteossa. Pidetään lähiluonnosta huolta. Kasvavana kaupunkina Vantaan tulee panostaa monipuolisempaan julkiseen liikenteeseen ja parantaa pyöräily mahdollisuuksia. Meidän pitäisi luopua turpeen ja hiilen poltosta mahdollisimman pian sillä ympäristö ei odota! 

Taide ja kulttuuri

Taide- ja kulttuuri on sivistystä ja  ihmisen jokapäiväinen nautinto. Musiikki, teatterit, festarit, katutaide, museot ja lukuisia muita taide- ja kulttuuri töitä. Tuetaan taidekollektiiveja ja -hankkeita sekä itse taiteilijoita. Mahdollistetaan kaikille kuntalaisille taide elämyksiä. Viedään taide kouluihin entistä enemmän nuorten ja lasten keskiöön. Tehdään Vantaasta houkuttelevampi ja viihtyisämpi paikka kaikille taiteella. 

Ehdotuksestani Vantaalla jaetaan joka vuosi nuoren taiteilijan stipendiä uransa alussa oleville taiteilijoille. Lisää tällaisia Vantaalle ja kaikkien saataville. 

Mielenterveyspalvelut kuntoon

Jos avun saaminen on yhtä byrokratiaa ja jonotusta niin kuinka jo vähin voimavaroin sen jaksaa käydä läpi? – Mielenterveyspalveluihin pitäisi päästä entistä matalammalla kynnyksellä ja jonotus aikoja tulisi ehdottomasti kaventaa. Jokaisen ihmisen pitää luottaa siihen, että saa ammattilaisen apua ja tukea kun sitä tarvitsee. Turvataan jokaisen pääsy hoitoon ottamalla käyttöön terapiatakuu myös Vantaalla. Hoitoon pääsy ei pitäisi olla varallisuus kysymys.

Kuntavaalit 13.6.2021

ennakkoäänestys 26.5-8.6.

TUE KAMPANJAANI

Haluaisitko lahjoittaa kampanjaani ja tukea matkaani Vantaan valtuustoon?

Pienikin summa on on tärkeä. Pääset lahjoittamaan alla olevasta linkistä. Voit tukea minua myös muilla tavoilla kuten luukuttamalla flaikkujani tai tykkäämällä ja jakamalla julkaisujani somessa.

Kiitän etukäteen teitä jokaista, jotka tuette minua.