FUNDA DEMIRI

Moikka!

Olen Funda Demiri, 23-vuotias punavihreä feministi, sosiaali-ja terveysalan ammattilainen sekä ensimmäisen kauden alue- ja kaupunginvaltuutettu Vantaalta.

Kiinnostuin politiikasta 16-vuotiaana kun ymmärsin kuinka politiikalla vaikutetaan meidän jokapäiväiseen arkeen. Vasemmistolainen aate on ollut aina lähellä sydäntäni ja poliittinen taipaleeni alkoi kun liityin Vasemmistonuoriin. 

Ensimmäistä kertaa olin ehdolla 2017 kuntavaaleissa 18-vuotiaana jolloin tulin valituksi Vantaan varavaltuutetuksi sekä vapaa-ajan lautakunnan jäseneksi. Kesäkuussa 2021 kuntavaaleissa minut valittiin Vantaan kaupunginvaltuustoon. Jatkan työtäni ajamalla tasa-arvoa ja feministisempää politiikkaa Vantaalla. Poliittisen tasa-arvon ajaminen ja sen keskiössä työskenteleminen on todella antavaa ja palkitsevaa jonka takia haluan vaikuttaa kuntapolitiikassa. 

Tällä hetkellä Vantaan päätöksenteossa on hyvin harva nuori osallisena, jonka takia haluan nuorena naisena vaikuttaa sekä osallistua päätöksentekoon ja tuoda nuorten äänet kuuluviin. Vihapuhe ja rasismi on kitkettävä pois jonka takia olen valmis tekemään töitä ja pitämään meteliä yllä.

Olen töissä Vantaan kaupungin päihdepalveluissa ohjaajana. Vapaa-ajallani tykkään tehdä käsitöitä, viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa, kävellä luonnossa sekä katsella hyviä sarjoja. Rakastan taidetta ja viherkasveja. Ajatuksena on joskus päästä opiskelemaan sosionomin opintoja.

Olen aktiivisempi Instagramin puolella johon laitan lähes päivittäin ajatuksiani ja arkielämän asioita. Sieltä minut saa myös nopeiten kiinni. Mielelläni otan palautetta vastaan niin hyviä kuin kehittäviä.

Tervetuloa seuraamaan mun juttuja!

FUNDA DEMIRI VANTAAN JA KERAVAN ALUEVALTUUSTOON